Mastetelte

Hos Enoch Show Production udlejer vi flotte ensfarvede mastetelte.
Har du brug for et tilbud på at leje et telt?

Så ring til Jimmy på: 20 21 46 01

cirkustelt udlejning

100 % regntætte telte

Mange klager over, at de mastetelte, som de blandt andet lejer til festivaller og markeder, er snavsede på indersiden.

Dette er svært at undgå, da langt de fleste mastetelte skal samles og skilles ad nede på jorden ved opstilling og nedtagning.
Vores telte er bygget, så de med kraner bliver lagt direkte ned i kæmpe fight kasser. Hoveddugen rører derved aldrig jorden, og derfor er vores mastetelte altid rene og pæne. Læs mere om alle vores mastetelte her.

Vores mastetelte er konstrueret, så de er 100% regntætte fra fabrikken. De er bygget, så det højeste sted på dugen er der, hvor masten er. Dermed undgår man, at der løber vand ind i dugens syning. Ydermere har vi en topaflukning, der gør teltet helt tæt.

Certificering på alle vores telte

Vores telte er certificeret af Teknologisk Institut.
Alle statiske beregninger samt teltenes materiel såsom kraner, wirer, taljer mv. bliver gennemgået, inden certificeringen bliver godkendt.

Hvad er kravet til undergrunden for et mastetelt?

Vi kan bygge op på langt det meste. Græs og grus er intet problem. Ved asfalt bores 70 mm huller, hvor masteteltets pløkker slås i. Efterfølgende lukkes hullerne, så det ikke kan ses. På flisebelagte underlag tages fliserne op, der hvor pløkkenes skal ned. Efter eventen monteres fliserne igen.

Vores telte er bygget, så de med kraner bliver lagt direkte ned i kæmpe fight kasser. Derved rører hoveddugen aldrig jorden, og derfor er vores telte rene og pæne.

mastetelte 15x25 m telt (2 Master)

Ekstra plads i vores telte

I vores nogen af vores telte er der ekstra god plads. Vi har konstrueret masteteltene, så de har et skråt rundsejl ud fra sidestængerne. Det giver 2 meter ekstra overdækket plads hele vejen rundt om teltet, som kan bruges til udstyr og lager, eller f. eks. barområder. De mange ekstra m2 er gratis med i opbygningen og kræver ikke ekstra plads, da de kun fylder ud til masteteltets barduner.

Telte uden master?

Vi har også telte uden master, hvor teltet i stedet ophænges i nogle kæmpe buer, som placeres hele vejen hen over teltet. På denne måde undgår man helt masterne inde i selve teltet, hvilket er en kæmpe fordel rent udsynsmæssigt.

Kan man så ”flyve” det samme i teltet? Ja, buerne kan ligesom masterne bære ca. 1 ton pr. ophængspunkt.

mastetelte

Opbygning af telt uden sidedug

Vores mastetelte kan også opbygges uden sidedug, så de står som en stor overdækning, hvor folk kan gå frit ind og ud hele vejen rundt om teltet. Man kan også vælge enkelte områder, hvor sidedugen beholdes f.eks til et sceneområde.

Hvordan med arbejdsmiljø under opbygning af vores mastetelte

Når vores personale bygger op, har vi selvfølgelig den komplette arbejdsmiljøforpligtelse. Vi anvender altid hjelme, sikkerhedssko, veste, høreværn, faldsikring ved arbejde over 2 meter osv.

Hvis I som kunde ønsker at bruge en kombination, hvor jeres frivillige bygger vores telt op i samarbejde med vores teltmester, giver vi jer anvisninger på, hvordan I får det rigtige sikkerhedsmateriel. Vi kan også hjælpe jer med at leje det gennem os – for det vigtigste ved opbygning af store mastetelte vil altid være sikkerheden.

tribune I mastetelte

Skal du bruge en tribune i teltet?

Det er intet problem. Vi har også tribuneudlejning. Vi har mobiltribuner der passer til alle teltene.

Vores tribuner kan kombineres og opstilles så det passer perfekt ind i det I ønsker.

Se alle vores tribuner på tribuneudlejning

Om os

Fire partnere med årevis af uvurderlig erfaring. Læs mere om os her.

cirkustelte

Vores cirkustelte

Få mere information om vores professionelle cirkustelte her.

Interesseret?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på cirkustelt udlejning allerede i dag!